Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

WhatToDo?

Kategori: Dans

Mått piss hela dagen och en mycket viktig danslektion och workshop har gått förlorat. Lever på tabletter eftersom imorgon ska jag o Pia se Harry Potter + vi ska gratta Roma och köpa tusen julklappar = får inte missas, så ävenom jag ligger döende så måste jag leva igenom skolan så jag får tillåtelse att genomföra alla mina planer!

På tal om dans så var gårdagen väldigt underbar, även om det är anledningen till att mitt liv är piss just nu. Kan inte berätta allt men det började med att bussarna inte har passande tider och jag fick vänta utomhus i 1 timma i 17 minusgrader på att bli insläppt till dansstudion där jag inte vill säga varför vi var där, förutom det uppenbara :D berättar mer på onsdag då allt är klart. anyway på kvällen såg jag Johanssons Pelagoner och dans en underbar föreställning trotts att världens jobbigaste folk satt bakom mig, dom fnittrade i mer än 20min och föreställningen var 35 = inte okej, ska man se så måste man visa respekt mot dom som medverkar och dom andra som ser på kan man inte det så försvinn!

En annan sak som borde nämnas är att jag mådde piss redan innan idag, mått piss hela helgen AKA så mådde jag piss under föreställningarna men är man bäst så är man.

BaraFörAtt:D

Kategori: Mina Äventyr

DansIStearinljusetsSken

Kategori: Dans

Här har ni en av koreografierna från Dansväxthusets danscafe. enjoy :D

Ser ni mig??

WonderIfColdWhiteWinterIsWarm

Kategori: Mina Äventyr

Slut på lovet, även om vi bara har 3 dagar denna vecka så känns det ändå surt och jag har räknat ut att min November kommer att bli jobbigt. Mycket dans och mycket skola tur att jag har en varm jacka iaf :) varför jag nämde det är att i morse var det 12 minusgrader och jag märkte det int, perfect! :D alltid bra att veta/berätta onödiga saker ifall ni skylle bli intresserade ;)

AMAGAD!NoWay!!!?D:

Kategori: Mina Äventyr

Kom just på att det skulle vara någon mtv gala nu i november och tur jag tänkte det annars hade jag säkert missat årets EMA!! Dock så är den imorgon så chansen att jag glömmer finns fort. Hursomhelst tjejkvällen blev awesome om än väldigt tjejig! Vi såg bara sockersöta filmer t.ex. A Cinderella Story, vi spelade även ett gammalt Julia-spel och upptäckte med ett litet skratt att ''Viktor'' ser exakt ut som Robert Pattinson och eftersom spelet är gammalt så tvivlar jag inte på att det mycket möjligt kan vara han. För om jag minns rätt så var han ju modell som yngre! Btw så är spelet i sig ganska fult för vissa av killarna på korten är till utseendet 7-9 år D: INTE OKEJ! Usch för p12:or!!!!

Julia SpeletRobert på Viktor kortet

Oh!ByTheWay...

Kategori: Mina Äventyr

Hade helt glömt bort bloggen och klandra mig inte jag har haft fullt upp med EOS projektet vi haft den senaste veckan. Innan dess så har jag inte suttit vid datorn förutom då skolarbete kallat. Hursomhelst så skriver jag nu och troligen blir det några till inlägg för imorgon börjar saker hända och jag kommer få superkul :D so stay tuned!
oj jag glömde nästan men nu äre så att igåår.. var jag och besökte den elaka doktorn, elak eftersom hon/dom alltid får en anledning att säga ''hoppsan'' eller ''Oj då'' D: och igåår då jag tog bort tandställningen (iiiiiiiiiiiiiiiihhh) försvann även ganska mycket av mitt tandkött då hon slipade bort limmet.. vem gör så?? och då jag vågade kolla in i spegeln där uppe ser jag blod i hela munnen och hon är och slipar under tandköttet!?!?!? under! alltså i roten på tanden! jag tror inte att det är där limmet sitter! nä fy fan! Glad att jag nu kommer att slippa fara dit lika ofta, usch!