Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

HeEGratisSåFunderaIntTaDenFrånMig

Kategori: Mina Äventyr

Känner hur ljuset i blicken försvinner och det känns som om jag kommer att be någon o döda mig när som helst, fy fan för feber, förskylning etc. hatar känslan av att man inte har någon energi och att tyngdlagen gör att man inte kan sitta upp, usch för baciller.

Katastrof 3

Kategori: Estet

Nu äre ju så att det finns en film om väggen vi gjorde, har ju inte lagt upp en bild på färdiga ännu så nu får ni se denna så lägger jag upp bilder på det jag jobbade mest med sen :)

mmmMat :d

Kategori: Mina Äventyr

Haha wooow, provade på arabisk dans och jadu det blev en väldigt massa skak på rumpan! någon kommer att hitta mig död imorgon eftersom jag redan hade träningsvärk i ryggen och nu magen, ackack hur ska detta gå. Tur så är det ju fredag imorgon AKA 3 lektioner sen helg så då blir det lungt förutom lördag då jag har 4timmars träning och sen är vi bortbjudna till en släkting vid namn Gerd-mari, hon är superduktig på att laga mat så det blir nog super smaskens och super kul för det är rätt så många som ska dit :D


Bild: en kväll fylld av volleyboll och skoj på kanotudden med folk<3

It'sInYOurHead

Kategori: Mina Äventyr

Känner mig helt blank i skalln, allt har gått så snabbt :) träningen är igång till 100% och denna vecka är jag bara ledig 2 dagar och dom dagarna har olika folk bokat upp, inte för å klaga men jag har en känsla att livet leker lite snabbt. hursomhelst idag var awesome eller ja en vanlig skoldag och sedan träning, och på träningen fick jag veta hur det känns att få en äckta fet käft smäll med baksidan av handen, haha nu tror ni väll at jag är galen som tyck he e kul men det lät mer än vad det kändes och jag har insett att den mesta kan hända på dansgolvet!

oj, he blidd mycket svammel men jag har ju int skrivit på ett tag och mycket har hänt och mycket kommer ni aldrig att få veta men det där är idag iaf :D här får ni även en mumsig bild från förra årets fruktsallad vi hade med klassen, har ingen bild på kanelbullar så därför denna

Visst håller ni med att det inte finns något godare än fruktsallad o glass en var sommardag?!