Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

NaNaNaNaNaNaaaaaaaa~

Kategori: Mina Äventyr

TUUUUUSAN!!! Försökte slå på kameran och fota min lilla köttväxt. Tror ni inte jag har slut batteri då AKA inga bilder ikväll! NOOOOOO!!! får hoppas den laddar snabbt occh att den lever några min ikväll D:

Slån

Kategori: Estet

Om cirka 30min bär det av mot Kanot där jag kommer att spendera min valborg. Marshmallows och cola<3
Förresten så kom jag på att jag inte visat bilderna från museet. Det är en bild samling 1010-2009 som vi fick se. Kalliografi tror jag metoden konstnärena använt heter.

Bilden under är min favorit bild utav hela utställningen! man måste se den med egna ögon för att förstå hur fin den är!

HimlenÄrHär,DärViÄr

Kategori: Mina Äventyr

Blev ingen middag på stan, heller inte någon bio. Istället blev den en snabb tur till stugan och tur det annars hade jag aldrig denna underbara utsikt.

BurnBabyBurn

Kategori: Mina Äventyr

Oj vad trött man kan vara, gäsparna slutar inte och fryser gör jag också. Blir kanske att jag inte följer med till stugan utan stannar och äter middag i stan med folk istället. Blir ju som jobbigt eftersom om jag far måste jag hem igen på lördag eftersom jag ska fira valborgs. jadu.

Ser ni hur glad lilla elden blev av mera ved.

SkibbeDippDabbeDoopDabbeDaDabbeDadaDaDaa~

Kategori: Dans

Så vad är Hemligheten jag nämnde tidigare? Jo dansväxthuset och dans o balett föreningen gick ihop och idag genomförde vi en flash mob. DET VAR AWESOME!!! Exakt 19.30 gick musiken igång och världen såg bara oss. Dock så stod jag på högsta planet så vem egentligen såg mig, hrmmm :(

(Lägger in en bild från Flash Moben då jag får tag på bild!)

PIIIIIIIP

Kategori: Mina Äventyr

Älskar hemligheter! Så länge jag vet vad det är ;)
Idag blir hemligheten allmänt känd.
Om 30 min går det igång.
Plan 3 med film.
Norran vet våran hemlighet.
Som fågeln viskar.
Fågeln är vi.

WellThat'sJustPerfect..Not!

Kategori: Mina Äventyr

Har inte lyckats få tag på han med jobberbjudantet, hoppas att inte alla 25 platser redan är tillsatta. Vilket borde vara omöjligt på end dag men man vet aldrig säkert... Så äre ju så surt att stället jag försöker få jobb på bara har öppet på sommaren så lokalerna är tomma just nu. Well well.


FlyterPå!

Kategori: Mina Äventyr

Enhärlig dag lär det bli! En bra dag med många roliga, nervösa stunder. Har även hittan ett fint jobberbjudande som lades fram idag, så serriöst blir det då man ringer det samtalet.

I see a way too destroy my summer plans for money...
Heck Yeah I'm gonna take it!

EtToogKomärLasstatt

Kategori: Mina Äventyr

Nu efter en liten sovmorgon far jag iväg mot stan-nordanå- för att se en utställning jag inte vet någonting om. Tror att det är målade bilden men det kan mycket väl vara något annat, spännande.

Chocko!SammaJambaMambaSamba~

Kategori: Dans

Idag var det öppet hus på dansväxthuset som gällde. Folk fick komma och se en vanlig lektion, dock så ville man ju ta i lite extra och i den vevan rev jag upp skadan på låret lite även om det redan fått sig en törn av en hjulning på idrotten.
Sen har jag nu installerat lite kamera tjafs så förvänta er att se mer accepptabla bilder framöver :D

HakonaMatata

Kategori: MyArt

Har visat en sneak peak på denna förut men här har ni riktiga bilden tagen med en bra kamera, även om jag borde ha väntat till imorgon för bättre ljus menmen.

AMAGAD!!!NoWAY!!!

Kategori: Mina Äventyr

Så nu är påsklover slut och jag vill inte ens föreställa mig det skolarbete som väntar. Kan vara mycket och det kan vara lite, vänta och se.

BTW, vi firade mig en månad tidigt i lördags så att Tommy skulle få vara med och vad får jag? En Stekpanna :D:D awesome! Nu är min flytta hemifrån låda påbörjad. Vad fick jag mer..Jo jag fick en snickers!!! :D sen fick jag en kameraväska... Finalen... *trumvirvel*..EN SYSTEMKAMERA!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AMAGAD liksom hade ingen aning :O

http://digitalfoto.fpgroup.se/cato/bilder/nikon_d5000_stor.jpg

CeasarÖppnaDig!

Kategori: Mina Äventyr

Igår for jag tidigt till stugan, före resten av familjen och tror ni inte att då Tommy skjutsat mig halvägs kom vi på att ingen av oss har en nyckel. Så vad gör man... jo inte tänkte jag sitta ute i 5 timmar! Så med hjälp av Tommy bröt vi oss in! Inget krossat fönster eller så men en okänd talang kom fram- Lirka upp lås! Det med lite hjälp av Tommy ju :)


Gammal bild från Venedig förra året!

BilderÄrSen

Kategori: Mina Äventyr

Lite sent men jag är hemma!!! Kom hem vid halv 10 på fredags kvällen efter en dag fylld av flygplan och flygplatser, tåg, tunnelbana och buss. Var lite nervös inför vägandet av min väska efter som det kändes som att det gått upp några kilon. Rätt hade jag och den vägde 19,9KG.. WOW!! gränsen är liksom 20kg så jag var inte långt ifrån. Så som ni kanske kan tänka er var jag ganska trött efter dragandet av denna väska och det ledde till att jag tyvärr inte orkade fara och fira Olivia då jag kom hem.. även om dom troligen gått dill en 18 gräns clubb så var det synd att jag missade.

Sen direkt på lördags morgonen for vi till underbara hjoggböle (stugan). Där vi upptäckte att vi haft lite besök av råttos/möss, och bättre blev det inte då vi insåg att internet inte fungerade. Tillbaka i Ursviken längtar jag efter Tisdag då Brorsan kommer hem igen, blir ett tidigt firande av mig också så att han inte missar det. Awesome men jag vill fortfarande ha min smörgåstårta den 25 maj!
Härligt med hela familjen samlad!!! :D <3

OhHappyDays~

Kategori: München

igår var vi på museet som tyverr inte var så märkvärdig. allt på tyska, till och med guiden. men väder var fint så lite solning hann man med och svettades gjorde vi som tusan då vi drog våra resväskor överallt.
idag har vi mest bara kollat på dans och det var DANS kan jag säga! tvivlar att jag kommer att bli så bra, men he bara att träna. har planeratt att jag ska låna hallen 2 timmar på fredagar att göra lite egen träning på. blir nog super. efter allt dans kollande shoppade vi i en timma och sen blev det middag med nygjorda nudlar(färska) och sushi. sen unnade jag mig 2 kulon glass, jordgubb och banan. JO jag åt igår årets första gubbe, guuuuuuuuuuu vad god den var.
imorgon blir det ännu mera tittande och till och med en WORKSHOP. sen efter det blir det Flera timmars shopping och till sisst en bio om historien om en dans koreografer som nu är död (hyllning). minns tyvärr inte namnet. filmen visar koreografer hon gjort i 3D. hoppas det inte är på tyska!
nej nu säger jag godnatt för imorgon blir det tidig dag. Kraaaaaaaam :D

OneStepAndI'mEverywhere

Kategori: München

Vid denna tid har jag förhoppningsvis landat i münchen och är på väg till Münchens kända konstmuseum "Haus der Kunst" och besöker en utställning/föreställning som heter "Move" med dansare som ibland rör sig bland installationerna. Utställingen har även varit i London i samarbete med Laban och nu är det Iwanson som organiserat ett 30-tal dansare, mest ex-studenter som uppträder i skift.


 

--. .- .-. / -... .-. .- / -. ..-

Kategori: München

2 timmar ifrån målet...2 TIMMAR!!! CRAZYYY!!!!!
-... .. .-.. -.. / ..-. .-. .- -. / -.. .- / .--- .- --. / ..-. .. -.-. -.-/ ..-. .-.. -.-- --. .- /
-- . -../ -... .-. --- .-. ... .- -.

Umeå

Kategori: München

Är vid denna tid påväg att borda planet som leder mig ett steg närmare slutdestinationen, MÜNCHEN.

ViÄrPåGång, ViÄrLaddadeViÄrTända!

Kategori: München

Yes nu sitter jag på bussen, på väg mot Umeå flygplats.
Hoppas AIK fixar seger utan mitt hejande!

GoodMorningEveryone!!!<3

Kategori: München

Steg just upp och nu känns sängen mycket mer lockande än München... skoja bara.. eller så inte men det bara att ta en snabb kalldusch så är man igång.
Bjuder på en gammal bild :) + awesome låt

NetMahShet

Kategori: Mina Äventyr

Igår var en mysig kväll.
Jag och Olivia körde (hon körde jag åkte) in till anderstorp där matilda bor. Vi drack te, Olivia färgade mitt hår och vi såg Pirates of the caribbean 2. Samt så planerade vi lite på ett kommande uppdrag. No telling men det kommer att bli awesome!

EverybodyHasThoseDays

Kategori: Mina Äventyr

Denna vecka har verkligen varit så underbar och gett mig så mycket glädje samtidigt som den gett mig väldigt många depprimerande stunder. Jag kan börja att berätta om glädjen som kom in i mitt liv och sen det mörka längst ned så att ni som har det pissigt nog slipper läsa om mina bekymmer aight ;) Skrolla bara inte ned för mycket!

Denna vecka har Norrdans varit i skellefteå och dansväxthusare som man är får vi en inte bara en utan 2 workshop dagar med Caesar Garcia, en helt otrolig man som dansar på ett väldigt Djuraktigt sätt, nästan lite apa om ni förstår. Otroligt smidig, rörlig, påhittig och sprudlande glad! Dom totalt 4:a timmarna var det som gav mig Träningsvärk med stort T. Missade inte en enda muskel, men samtidigt i all min smärta så var det skön smärta en som får en att inse att man gjorde något med sin tid. Sen som grädda på moset fick vi se deras föreställning, en tolkning av 'Svansjön'. Oh så vacker det var, trotts att det var en massa pratande skitungar där.
Måste ju också berätta att Olivia tog körkortet!!! no surprice there but still :) Dock så gör det mig lite nervös och jag vill bara få det överstökat!
Så... mån-torsdag var helt okej dagar men det enda jag kan komma på om fredagen är att jag hittade en vägg laddare till min Ipod... that's it!
(på måndagen såg vi dans 1 o 2:s föreställning helt okej!)

Så i helgen blir det tvättande och packande för på måndag blire münchen!!!!Young/Sensitive/allready dark people look away 'Cause it's about to get ugly!

Måndagen var faktiskt helt okej, dock så har jag frusit hela veckan och i skrivande stund har jag 2 filtar på mig.
Tisdagen började med att jag var tvungen att stiga upp tidigt och gå till min sjukgymnast för att få veta att jag har en bristning i undre lårmusket och fick där också veta vilka övningar jag ska göra för att träna muskeln. efter det så missade jag ett samtal från kommunen, ett jag fortfarande inte vet vad det skulle ha kunnat handla om. sen efter det skyndade jag vidare till min bildlektion där vi håller på att göra kläder i plast, och jag kan säga att efter att fått veta att man troligen inte borde dansa denna vecka (en order jag inte följde) så är man inte pepp på någonting och eftersom alla mina ideer blev nedslagna med saftiga magslag så blev det lite mörka moln trotts den fina solen och 15 pluss. Och som ni kanske vet blir det inte bättre då man fryser och kvällen bjuder på en allnighter eftersom musiken jag skulle ha på min idrottslektion inte existerar att fixa från internet. det blev inte lite musik lyssnande kan jag säga! Hursomhelst så gick lektionen super om än bara 30min lång eftersom Sara hade information till oss... sen på den morgonen var Daggmasken Dag extra pratglad så Hanna somnade efter ca 40min av oavbrutet prat + jag hade glömt he in linserna så huvudet dunkade ju inte lite. Trodde att lärarna visste att prat i mer än 10min är inget elever lyssnar på... menmen.
Torsdagen gav mig faktiskt en liten sovmorgon och då jag gick mot svansjön i strålande sol så var jag faktiskt riktigt glad! doch så försvann det av ett tekniskt fel som ledde till att vi missade mittan på andra halvan (30min totalt) + att skitungar inte vet att då man ser på en föreställning så ska man sitta still, hålla käften och visa respekt till dom som uppträder. Sen är kommentater som *Det sämsta jag har sett* inte tillåtet i närheten av redan irriterade människor som är less på  att omvärlden inte kan sluta prassla och prata.
Fredagen började med att jag fick skjuts av Olivia (ett + jag glömde skriva där uppe på ljusa sidan) docK så väntade en lektion med DaggeDag och du kan ju gissa mina känslor efter det. sista lektionen var en bild lektion med plastplaggen och nu var jag så less med allt som hade med plast att göra att jag bara stängde öronen prackade på dom andra mina ideer. Var nära att explodera några gånger, speciellt  då jag hörde kommentaren *Guld är en för stark och ful färg för hud* Say What? Nej det är det inte, borde inte du veta att guld är en väldigt fin färg mot hud! TYST! eller *Rosa är en färg som får mig att spy* ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH går du bild eller är du en bystander? väx ur trottsa barbie åldern!
Nä denna vecka har gett mig många stunder att ta djupa andetag och kontrollera mina känslor.