Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

GoingStrong!

Kategori: Mina Äventyr

Funderar på att införskaffa en bärbar dator med bra minne som jag kan ha mina bilder och min musik på + redigerings program. Sen blir det lättare att skriva på skolupgifterna. inget för spel eftersom det blir mycket dyrare. Man vill så mycket men det är nästan alltid drömmar!

BTW. Vi kom delad första plats med 2:orna, mest för att vi inte hann köra sista matchen. Dock så bevisar det ju iaf att vi inte tappat stinget.

Prioriteringar.

Kategori: Mina Äventyr

Helgen var nice!!! Inte helt nykter men det var awesome!!! Sissta året utan för stora ansvar, då skruvar man upp volymen. Inatt blir det kanske att se MTV VMA(VideoMusicAwards) dock så slutar det vid 04.00 och jag har psykologi första lektionen sen slutar jag 16.00 och då blir det träning... Nej nu efter en galen helg måste man ta tillbaka ansvaret och plugga, går säkert en repris i nära framtid.

WeAreTheChampions!

Kategori: Mina Äventyr

Bakar banankaka till morgondagens linje utflykt. Får se vem som vinner klasskampen 1, 2 eller 3. Jag gissar på 3 höhö.

Sanningen!

Kategori: Mina Äventyr

Det riktiga schemat, Waaaay Better!

WatchAndLearn!

Kategori: Mina Äventyr

Höstens schema... det är som taget ur en mardröm! Det är för hemskt för att visas och pratas om, och detta säger jag i allra största hemlighet. Så skvallra inte! måndag-onsdag kan jag acceptera att man slutar sent eftersom jag ändå har träning efter.. men torsdag och fredag? Deppressionen och mörkret kommer hur man än gömmer sig med ett schema som detta. Allt detta trotts att dom lovat oss ett fint schema. Blööööh!!!
Anledningen jag klagar är eftersom jag går Bild, vi borde knappt ha några lektioner om man jämför med Natur...

BurnBabyBurn

Kategori: Mina Äventyr

Är fortfarande i stugan så självklart blev det att jag joggade. Så både jag och hunden förlorade ett liv idag då vi insåg hur mycket värre det är att jogga med en sol som tittar på.

ScaredYet?

Kategori: Mina Äventyr

Härligt då man går i mörka skogen med hundarna och dom helt plötsligt börjar dra bakåt gnyende med svansen helt nere och man vet att det finns varg, björn och lo i denna skog.
I dessa stunder vill man veta vad det är dom sniffat upp eller hört.

GasenIBotten

Kategori: Mina Äventyr

Imorgon blir det att fara till stugan och ha kräftskiva med familjen och finaste folk. Var ju ca.2 veckor sedan jag sisst var där, lite sorgligt om man jämför med hur mycket jag var där förra året. Försöka att hitta tid till att ta en liten joggingrunda, kommer dit ganska sent och far tidigt nästa dag så he bliddå tight.

CirkusCirkör

Kategori: Mina Äventyr

Idag var det uppvisning så kameran fick lov att följa med trotts regnet.PewPew

Kategori: Mina Äventyr

Blev ingen Paintball, istället blev det LaserDome!!!
Killarna tog 1-3platserna men jag kom iaf 4:a så långt efter var jag ikket.
Vi körde lite airhockey och ett bilspel senare och tro det eller ej men jag fick min revanch. Ingen airhockey för min del men jag körde 3 omgångar på bilspelet och första gången förlorade jag mot Pär men vann i rematchen och så vann jag mot Anthon också! Hihi! Den utan körkort vann, ljus framtid alltså.
Synd är så var vi där just innan dom skulle stänga, annars hade vi nog kört en omgång Paintball m siliconkulor som vi fick först veta att dom hade då vi kom dit.
Här är våra motståndare Pär, Anthon och Mikael... hur kunde vi förlora? :)

JagSnurradeEnTallrikPåEnPinneIdag!TrueStory!!!

Kategori: Mina Äventyr

Blev bowling idag efter jobbet med dom 3 cirkus tränarna. Ricktigt härliga människor det där!
Av någon anledning kom jag sisst med 10poäng men Sandra och Mickan var riktigt duktiga. Mickan kom på delad andraplats medans Sandra kom 3:a.
Imorgon blir det förhoppningsvis PaintBall med nästan samma folk, behöver dock 3 till men det löser sig nog :)

CatchMe!

Kategori: Mina Äventyr

Jag + 2 andra jobbar ju denna vecka som ledare på ett acrobatic läger. Dock så gör vi inte så jätte mycket. Checkar av dom då dom kommer och sedan om dom gör illa sig så tar vi hand om dom.
Igår satt vi mest och kollade på så efter ett tag kastade en av tränarna oss några jongleringsbollar så jag finslipade mina skills där. Kunde jonglera med 3 innan men nu gör jag det i en längre tid.

Idag var det inte mycket att göra heller men vi hade några skadade. 2 småsaker som var över på 1 min men sedan så var det en liten pojke som ramlade och slog i rumpan på en kant så han började blöda och då vi tagit ut han för omplåstring så faller han ihop!!! Tur är så han jag se varnings tecknet - ögonen in i skallen så man såg vitorna -  så jag hann fånga honom men det var lite läskigt ett tag där. Tror att det var chocken som gjorde det för han hade inte slagit i huvudet.
USCH, inget mer sådant för resten av denna vecka tack!

YesNoYesNo?

Kategori: Mina Äventyr

Jag har alltid tyckt att polaroidkameror är så otroligt härliga!
Så den senaste timmen har jag kollat runt lite på tradera men jag ska nog kolla runt ett bra tag innan jag bestämmer mig. Sen måste jag försöka hitta stunder där jag kan använda den så att jag inte köper den och så ligger den i något hörn oanvänd.
http://meran1000ord.blogg.se/images/2008/polaroidbilder_21348218.jpg

OchGuldetHoparSigHEY!

Kategori: Mina Äventyr

Fick ett samtal i morse... och vet ni vad?
JAG HAR JOBB!!!!
nästa vecka ska jag vara lekledare för unga örnarna. samma som förra året.
Lite synd att sista veckan på sommarlovet mer eller mindre går bort men kvällarna är ju kvar iaf :D

I'mWaayBetter!

Kategori: Mina Äventyr

Kan då lova er att jag INTE är sån då jag spelar!!!

JagHarTråkigt~

Kategori: Mina Äventyr

Ingen mobil, förlorar i alla spel, datorn är bara ledig vissa tider.
Underbart att bo i stugan.

BTW...JagRitarIgen!:O

Kategori: Mina Äventyr

Varit på en finfin middag hos Olivia och våra luriga planer spinns det vidare på.
Mycket spännande som kommer hända och troligen kommer jag att orka skriva om det här.

Innan jag var hos Olivia så köpte jag lite nya kläder sådar i slutet av rean :)
Sen så tog jag tag i huset som jag stökat ned nu i min ensamhet så nu blänker det överallt... eller inte men det är beboeligt iaf.

Brorsan: Saken är att den gamla inte har så stort minne, och grafiken är inte samma. Men för att vara social på så funkar den utmärkt. :)