Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

TheEnd!

Kategori: Mina Äventyr

Oj vad konstigt det känns att man sett alla Harry Potter filmer. Nästan som att ens barndom är över. Eller inte men det känns konstigt att inte vänta på nästa. Men det verkar som att det kommer många nya bra filmer så jag ska nog klara det.

Numbers!

Kategori: Mina Äventyr

Såg just Summer Wars! Trotts allas beröm om filmen så var den bättre en det jag hört, vilket borde vara omöjligt! En ny favorit må tro! :D
Imorgon blir det mer film, denna gång i en biosalong och filmen heter Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2!!! På tiden att jag ser den om jag får säga det själv!! :D:D:D

Brorsan: Jo den är gammburken jag sitter vid, och tro det eller ej men den är helt okej! :O

CharlieTheSeagull!

Kategori: Mina Äventyr

Målade för första gången sen sommarlovet började idag! Kändes bra och jag ska se till att jag gör klart den!
Det som fick mig att måla var underbara människan Matilda! Hon drog ut mig ut min håla på finaste dag och tusan vad härligt det var att bara prata vid älven i solen! Mata fiskar<3 Hon målade och jag försökte!
Vi hade en underbar gubbe som satt i närheten, han gav måsarna namn och avslöjade världens hemligheter. Som att måsarna är det nya luftvapnet!!! Att man inte ska bada i älven för fiskarna hinner äta upp ens ben innan man ens hunnit stiga upp ur vattnet! Vi fick också veta att han träffat mig och Matilda för 1,5 år sedan och då hade vi storleken som en 3åring... nu har vi vuxit men inte kan vi lura honom inte, vi är småfolket!

Standard!

Kategori: Mina Äventyr

Oj var jag skrattade då jag såg denna bild! Även om jag inte ser helt frisk ut så kommer jag iaf att minnas hur jävla nice den kvällen var! Cheers<3

FOTO: Sara Sjöström

GiveMeACall

Kategori: Mina Äventyr

Är inte utan dator, vilket känns otroligt bra!!! En gammal liten burk, men det går iaf. Blev nästan galen eftersom det enda jag kunde göra var att sitta frammanför TV:n medans regnet smattrade ned! Vad finns det att göra med folk då det regnar lixom? Ingen vill gå i närheten av ytterdörren. Så jag har lärt mig att se 5 program samtidigt! och det är inte lite zappande. Jag som inte brukar störa mig blev nästan galen då jag insåg att alla program hade samma tid för reklamen!!! D:

Imorgon blir det dock att fara in till stan och uträtta några ärenden som kommer med denna ålder! Banken etc. Bläää har undvikit det så länge jag kan men om jag inte far imorgon kan jag förlora 1050kr så det är bara att släpa mig dit.

Brorsan: Härligt att höra! Lite lättare om hjärtat blev jag nu :D

:D

Kategori: Mina Äventyr

Idag blir det sol och bad i Boviken!<3

That'sRight!ChopItOff!!I'llJustSewItBackOn!!!

Kategori: Mina Äventyr

Min stationära har dött och därför också hälften av mina bilder! all min musik! Mina filmer! mina minnen! ALLT!!! Fyfan, FYYYYYYFAAAAAN att sånt här kan hända! hoppas den kommer igen någon minut så ska jag flytta åtminstonde minnena- det som inte går att ersätta!- till ett fint usb! sen får vi se om den finns någon fin Bärbar med bra minne som passar för spel.

''MinaKrokodilerÄterMorötter''

Kategori: Mina Äventyr

Sitter i stockholm skärgård och hoppas på bättre väder så jag kan ta en sväng med kameran. Annars så är det jätte mysigt och vackert! Ser fina minner vart jag än går, Stigs krokodildike, dom farliga sniglarna, naturen, rådjuren, MÅSAR m.m.<3