Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

MAAAAAT!!!

Kategori: Mina Äventyr

Jag har härmed deltid på Konsum!!! eller deltid och deltid, hon frågade om hon fick behålla mitt nummer och lovade att ringa alla gånger de behövde en inhoppare! vilket betyder att jag troligen har sommarjobbet fixat! NICE!

NeonSprejadeGräshoppor

Kategori: Mina Äventyr

Hann inte på dansen idag pga. praktiken men jag klagar inte det var rätt så kul idag. hade saker att göra hela tiden så tiden flög iväg. sen så har jag världens träningsvärk av allt gående och dragande + lyftande. varm dusch och sen sängen.

IHearTheBellsAreRinging.

Kategori: Mina Äventyr

Btw! det snöade igår då jag satt på bussen hem. varje gång han öppnade dörren så flög de hemska vitheterna in och förgiftade oss. men just då jag gick av hade det sluta.. eller så vågade inte snön entra ursvikens farliga mark.

LooooongDay...

Kategori: Mina Äventyr

ojOjOJ!!! Andra dagen och jag försöker lista ut vilka skor jag borde ha... ett par som man kan gå i 9 timmar sträck med. IMPOSSIBLE I tell yah! speciellt då jag bara har converse. kanske blir foppa ändå...

LyssnaOchNjut!

Kategori: Mina Äventyr

IWouldGiveItAllAway

Kategori: Mina Äventyr

Första dagen av denna praktikveka på konsum avklarad!
Mina fötter är döda och jag vill bara lägga mig ned och spela död för omvärlden men tyvärr så har den andra planer. Dans idag! (som alla andra mån-onsdagar). dock så blir det inget imorgon eftersom jag praktiserar med sena tider då. Hoppas verkligen jag får jobba deltid, det skulle göra mitt liv. Eller jag skulle ju förlora exakt all min fritid, men då man får betalt så är det lite mer okej.

TypeYouTyper

Kategori: Mina Äventyr

Usch! Känner att jag borde skriva här oftare då det verkligen händer saker! Dock så blir det iställer en snabbgenomgång utan några speciella bilder :(
Tor: Superduper mysig fika kväll med klassen<3 Något som det kommer att bli mycket av denna höst hoppas jag!
Fre: vi vallade ihop lite folk, köpte pizza och sedan körde vi ut till min familjs stuga i hjoggböle. Kallt är vad det var, men då wii:et sattes igång och pulsen steg så gjorde värmen det också!
Lör: allmänt lugn dag med lite dans träning.
Sön: sovde bort hela dagen, så var jag så seg att jag inte orkade städa mitt rum föränn klockan närmat sig elva på kvällen. Illa.

ViSeglarPåHavenMedTräskorOchStråhatt!

Kategori: Mina Äventyr

Planer till helgen hoppas jag att det blir, gärna mysiga saker där man kan ha mjukbyxor och en lös t-shirt<3

ZombieBearHatterSnövitDÖÖÖÖÖÖD

Kategori: Mina Äventyr

Livet rullar på!
Har troligen hittat en halloween klädnad.. frågan är ju bara om man ska vara sexig eller läskig.. THE BIG QUESTION! Hursomhelst så ska jag in och köpa biljetten imorgon. Det är många som ska gå så man måste vara i tid!

Nikon<3

Kategori: Mina Äventyr

Det regnar ovanligt mycket, så mycket att man skriker åt snön att komma så man slipper regnet. 2dm i Kiruna... våra böner är hörda.
(Bild från förra vintern då jag inte hade min Nikon)

BlaBlaBlaTomatBlaBlaBla

Kategori: Mina Äventyr

Såg fel på lördag och söndag så den buss jag skulle ta till träningen i morse gick ej på söndagar... Faaaan!
haha oj vad många sorgliga inlägg det blev... ska försöka bättra mig :P

FML!

Kategori: Mina Äventyr

Ingenting går vägen kände jag nu då jag insåg att mina låd-kamera bilder hade läraren glömt att hänga på tork (som vi skakade hand på) så nu har dom fått äckliga bruna torkfläckar+ motivet har försvunnit. USCH!

Hoppas jag kan kunna styla till några av dem men många som var fina är nu slängda. :(

DarkIsThePark,Who'sLurking?

Kategori: Mina Äventyr

Insåg just hur lite fritid jag kommer att ha nu på höst terminen. Jag visste att det skulle bli lite egentid men nu ser det svart ut! Dock så kommer vinterlovet att bli underbart med mycket sol och fina släkten. Sen kommer brorsan upp om några veckor, fan vad jag saknat honom!!! Inte mycket tid att se honom beroende på vilken vecka han kommer men han kommer att vara i de norra delarna av sverige i alla fall!

Nu prommis med hundarna med en smått svullen handled och extra mört kött efter dagens workshop. I'm blue da ba dee da ba daa~

Cashew-ChewCash-NOM

Kategori: Mina Äventyr

Idag blir det att fara och fota vid havet med foto-kurs gruppen... Perfect nu då det blåser storm med mycket regn. NOT!!!

PantsAreAnIllusion,JustLikeDeath!

Kategori: Mina Äventyr

Det är såååå mycket just nu att jag inte haft någon ork att skriva, har inte det nu heller egentligen men ett galet fan började klaga ;)
Som sagt, mycket just nu och det kommer att bli mer! men det är bara nu på hösten, till våren blir det mindre dans och kanske inte mera plugg...förhoppningsvis.
Justnu: jag vill köpa ett objektiv men vet inte om jag har råd. Vill att min mor ska komma hem! I NEED HER MORE!

+Jag söker en praktikplats! några förslag?