Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

PkaPkaPkaPkoBrummmmmmm

Kategori: Mina Äventyr

Känner att det går lite för fort
borde sätta foten på bomsen
men bromsen funkat inte
jag kraschar och hoppas
att krockkudden fungerar.


Skolan kunde ju planera lite bättre så man slipper ha alla inlämningar på en och samma dag och sedan att dansen byter föreställnings datum är ju inte heller det mest underbara. Dock så är alla julklappar inhandlade... nackdelen med det är att mitt konto är svårt sårat, tur att jag troligen får jobb under lovet!

WellWhatD'youExpect

Kategori: Dans

I fredags for jag tillsammans med estetiska dans programmet och DVH till Umeå för att kolla på en konser + lite shoping innan och nu är alla julklappar fixade. Började med lite prat i baren där dom berättade om varför och sedan fortsatte vi till (glömt namnet) en sal där man lyssnar på klasiskt. You know, massa fioler och andra instrument, inget elektriskt, och så en gubbe som viftar på händerna. mycket inspirerande och vackert, hörrjpunkten i detta var såklart den otroliga harpan som jag bara längtade efter att få höra, blev inte så mycket men det lila solo den hade ett dat = Awesome.
Kvällen fortsatte sedan med det vi kom dit för, en dansföreställning och om den kan man säga mycket och samtidigt väldigt lite. allt dansades till live musik.  Väldigt enkel scenografi och kläderna likaså. vet inte vad jag ska säga för dans är något man måste se och uppleva för att förså vad det är som händer. men väldigt kraftfull dans och det kunda man nästan gissa innan eftersom det hette Warriors. Dock så måste jag nog säga att jag tyckte mer om Norrdans föreställning mest för att dom där gjort en fin blandning mellan allvar och humor medan i Warriors var det bara allvar. Två underbara föreställningan bara att humor är mer underhållande, sry :)

MittINattenOchBlevMunk.

Kategori: Mina Äventyr

Städar rummet vilket verkligen borde ge mig ett pris. Ni kommer inte att få en före bild och kanske inte en efter bild heller eftersom det kommer att ta tid innan hela rummet är godkänt dock så kommer jag nog inte hitta i mitt nya rum (som nu är halvstädat) eftersom allt har fått nya platser. Varför kan inte folk acceptera att vissa gillar att leva lite insnöat?