Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

OJOJ

Kategori: Mina Äventyr

Min hål i tanden oskuld är nu tagen, var på folktandvården och ett litet hål hittade hon. Så jag måste sluta med godis och äta frukt istället, då jag berättade att jag äter godis på vardagarna ibland (typ 2 ggr) så tog hon det som om jag äter det varje minut!!! Hallå, nej det gör jag ikket. Det jag tror gjorde det är att jag inte borstar så noggrant som jag borde göra.. hihi menmen bara för att ett hål har hittat fram så betyder det inte att jag kommer få tusen till.


Thailand 2009

GlädjeUtanOrdÄrDåManLärSigFlyga

Kategori: Mina Äventyr


Känner hur livet verkligen flyter på och jag kan bara följa med där det far, på ett possitivt sätt. För nu har jag så många härliga stunder väntandes på mig att det är galet. Innan jag berättar alla planer måste jag ju bara informera att jag var med i maltesers tävlingen dom har nu och JAG VANN!!!! Haha hur ofta händer sånt?? eller chansen finns ju att någon har hackat sig in på maltesers och skickat ett fake meddelande men det tror jag inte.. :D Hursomhelst så har jag mest troligt vunnit en iPod nano red med Multi-Touch, OMG liksom. glädjen! IIIIIiiiiiHhh!!!

Sen så ska jag nästa vecka dansa på en hår visning och genom det få en gratis klippning! Awesome! :D

Och så vecka 10 ska jag praoa på interflora = jobba med blommor i en hel vecka. :)

Vecka 14blir det mest troligt en dag i Kåbdalis backar.

Vecka 15 far jag iväg på en dans studieresa till münchen 5 dagar!!!

I Maj efter min o Matildas födelsedag (24 o 25) ska vi troligen på en sistaminuten resa någonstans i världen!

Vecka 30 ska jag troligen till full moon dance festival i Finland, europas största dansfestival. jag ska inte dansa bara se på med resten av dansväxthuset. men ändå!!

Och mellan dessa veckor kommer säkert ännu mera skojs att läggas in så mitt liv just nu är underbart!


HUUUUH!?!?ComeAgain?

Kategori: Mina Äventyr

Känns hemskt att varje gång man ska introducera sig för någon som känner min syster t.ex. föräldrar till en medsimmare, och man måste säga ''Hej jag är Hanna, Linneas Äldre syster med 3 år''. Dom tror att jag är yngre bara för att jag är kort?? Ser jag inte mognare ut?? Beter jag mig inte mognare?? tydligen jag går i 7:an och den där äldre systern hon hade har ju flyttat ut..What?? vart får folk allt ifrån? får tatuera in texten född 1993 på pannan kanske dom inser att jag föddes först. haha världen är ju lustig :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAHH

Kategori: Mina Äventyr

Ett lite sent glädjerop men endå! :D Linnea Min lillasyster simmade under 28 sekunder...FATTARNI :O 27.82sec på 50m!!! Thats insane med tanke på hur lite hon tränade förra året!!! *glädjetårar*
Bidragande faktor kan ju ha varit att Åsa o Malin kom eftersom det gjorde henne super glad och det sporrade och kaxade till nah lite. hon hade sagt innan att hon skulle simma under 28sec.. så gör hon det. SKITUNGE! :D

BTW. efter tävlingen rullade vi förbi Nacka forum och jag hittade och köpte mina ugglor!!! :D plånboken också! livet flyter igen. Dock så köpte jag ett par byxor på ZARA som jag ska lämna igen, dålig kvalla. tur att jag märkte det nu och inte i Skellefteå. synd bara för det var ett väldigt fint o somrigt par byxor :(

GammalChokladOchVarmAnanas

Kategori: Mina Äventyr

Mådde inte bra då jag kom hem efter tävlingen vid lunch.
Världen är orättvis och om jag ska prata klarspråk så fick jag mens i morse och självklar är det en som knockar mig helt och den goda lunch jag ätit kommer upp på bara sekunder. mår bra nu och tuggar mina tabletter så självklart blir det  att heja imorgon också men vilken tajming världen kan ha ibland.

OggaBoggaMalogga.SakoppaDaloppaMischoppa.

Kategori: Mina Äventyr

Skolkar från skolan.
inget farligt, nästan skandal om jag inte gjort det.
Är i stockholm och hejar på syrran.
Simmade in sig i lagkappen till JSM. Junior simmar mästerskapen! SM i sommar!!!
Tyvärr blev dom flesta förskylda just innan och inte i toppform. Så allt kunde ha gått bättre men med tanke på allt så gjorde dom jävligt bra!
Torsdag - 4x50m frisim. 4:07.65 (mm.ss.hundradelar)
Fredag - 4x100m frisim . 1:52.42
Lördag - 4x50m medley. Linnea får ta över o simma frisim eftersom Julia inte mår så super.

Imorgon kommer Moster Åsa och kussiluren Malin i sissta minuten och hejar. Awesome!!!