Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

SeUppFörSäl

Kategori: Venedig

Insåg nyss då jag kollade igenom inläggen att ni kanse inte vet anledningen till min varning för rosa sälar.. jo det är så att då jag steg ut ur bilen i stockholm så kastade Tommy ett rosa gossedjur föreställande en säl på mig.. så ännu en gång: SE UPP FÖR ROSA SÄLAR!!!!

Mestre

Kategori: Venedig

Idag har jag varit i Mestre och SHOPPAT!!!! Fan härligt, trodde inte jag skulle köpa något ett tag där men i Mestre hittade jag 2 t-shirts med underbart tryck, 1 Vaniljparfym, 2 par örhängen och en turkos BH. Sedan åt vi en jättegod lunch bestående av macka med tonfisk, egg, majonäs och till det ett glas vatten. MUMS!
Vädret var inte lika bra som igår då det var blå himmel och varm sol hela dagen utan imorrse var hela venedig inslöjad i dimma och det var 0grader, men det blev bättre och nu är det nästan lika varmt som igår. Nu sitter jag på rummet och vilar fötterna efter oavbrutet gående(finns ju bara kanaler och gränder, inga bilar alls) och så jag svalkar strupen med en Pinneapple Breezer (mycket sånt nu) och bara vilar. Sköönt~! nu är det dags för middag och jag hoppas det blir pasta!

Hann ju inte skriva igår men gårdagens middag blev italiensk Pizza, dock inte så märkvärdig. Pastan är godare kan jag iaf garrantera. (tyvärr inga bilder ännu)

StrangeHowDidIGetHere,HowWillGetOut

Kategori: Venedig

Har ju hört om vulkanutbrottet på Island men jag trodde inte att det skulle bli såhär stort. Kommer jag att kunna ta mig hem? inte mig emot men jag skolkar ju mer eller mindre ifrån skolan då jag är här nu... och jag kan inte vara borta så mycket mer (felfritt innan men ändå)... läskigt~!

Läs mer här: http://livetivitavillan.blogg.se/2010/april/cancelled.html

DrinkingBreezerAndEatingStrawberries

Kategori: Venedig

Idag var AWESOME! Mycket mer än jag väntat mig! Har åkt gondol och sett jätte många mäktiga byggnader och kyrkor! och jag fick även veta att för 6 år den så bodde det ca.200 000 i venedig men nu bor det bara 55 000... AMAGAD!!!??? Nu har jag fått lite färg samnt har det gjort mina fräknar i ansiktet mörkare.. inte lika kul. Men snart ska vi ut och äta.. hoppas det blir pizza eller en härlig pasta<3 Men först ska vi äta upp jordgubbarna vi köpate och jag ska dricka upp min goda Breezer<3

(har fortfarande inte fått in några bilder men det är nog fixat imorrn... jag vet att jag har tusen skrivfel men jag har inte tid att sitta still då det finns så mycket man måste göra och se och vi lämnar ju Venedig redan i övermorgon!)

BaBaBlaBlaBlaaaa

Kategori: Venedig

Gött o träffa släkten känner hur min norrländska blir blandat med värmländska.. inte lika gött. Hur som helt så gick flygresan bra, vi mellanlandade i Frankfurt något jag inte gillade. Kalla mig vad ni vill men jag skulle inte frivilligt besöka Tyskland, landet ger mig kalla kårar och språket är ju hemskt. men vi var bara där i 2 timmar sedan lög vi vidare till Italien~. gu va fint he va! grönska överallt, blommor, sol, solbrunt folk<3 från hell to heaven! dock så var det ju inte lika grönt inne i venedig. vi tog en buss från flygplatsen till en båtbuss, där blev vi sepparerade för många skulle på men vi hoppade ju av på samma hållplats så he var int så hemskt. så vi for till hotellet (efter 10min gående trappa upp trappa ned med stora resväskor) hotellet var inte lätt å hitta för ingången var låst och istället fick man gå runt till grände bredvid och gå in genom en siddörr... och då man kon in lå luktade det kloak och sedan så var det 4:a trappor upp till själva incheckningen och rummen.
Åt en supergo tonfiskpasta till middag.. eller det var förrätten men huvudrätten var så äcklig att jag knappt vill nämna den.. det var kokt kött med äcklig vitvins-sås >: UUSCH!

(Har inte hunnit lägga in några bilder ännu.. sry)

SeUppFörSäl!!!!!!

Kategori: Venedig

Nytt rekord på körning till Stockholm, 8:a timmar!!! inte så tokigt :D
Nu ska jag gå och lägga mig ned så det blir imorgon och jag kan sitta på planet!
12.35 far det och så mellanlandar vi i Frankfurt. AWESOME~!!!

SE UPP FÖR FLYGANDE ROSA SÄLAAAAR!!!!!!!!!

Stol-WhatIsThat

Kategori: Mina Äventyr

Jag är så eruigiaeubgv(haha) att jag inte kan sitta still! :) Dock så måste jag sitta imorgon då vi bilar ned till stockholm, en sak jag verkligen inte ser fram emot. Menmen.. har fixat lite niciga skivor så det ska nog gå! Dock så har jag den där känslan man brukar ha innan man far, känslan att man glömnt något... Ibland har man det ibland inte... men jag är ganska säker på att jag packat allt så PUNCH på det. Vart jag far?.. jo jag ska till Venedig~ i Italien~ <3 där är jag i 3 dagar sedan ska vi ut och kryssa på medelhavet!!! HAHA på er :D

Här får ni bilder på dom som inspirerade mig att skaffa den frisyr jag har nu...
Sonya Tayeh och Miyavi

WalkingOnWater

Kategori: Mina Äventyr

Kom just in efter att ha grävt/dragit fram grillen ur 2m klibbsnö, inte det lättaste. och då man fått upp den lite så skulle man dra den 6m ovanpå 2m klibb utan att sjunka, det var inte heller så lätt... eller grillen sjönk ju aldrig men jag sjönk hela tiden så det tog ju sin tid. Men det var värt det för nu blir det grillat imorgon!!!!

Psst. nu är det inte länge kvar till planet lyfter!

PaintingFlowersWithPinkFries

Kategori: Mina Äventyr

Blev ju inget Piteå3D så istället blir det chinamat och vanlig bio :D
P.s Hade tänkt att göra en egen bild på Johnny Depp men jag har inte hunnit så den får ni se någon annan gång!

Hade tänkt att göra en egen bild på Johnny Depp men jag har inte hunnit så den får ni se någon annan gång!

TheRoad

Kategori: Mina Äventyr

Såg just The Road... inget speccielt enligt mig.. hade hoppats på bättre. Det började..hmm.. oj jag kan tyvärr inte minnas början, Seriously, hela filmen var väldigt grå och... tråkig? hände inte så mycket, eller jo ibland så kom det enminuts spänning men mellan dom snuttarna så somnade man. inte för att det inte var en bra story men om man ska göra en film där världen mer eller mindre gått under och framtiden är lika grå som verkligheten så kan man ju iaf visa hur hemsk undergången är..var. nu var det bara svält och damm... det enda som gjorde filmen spännande var då dom träffade kannibaler.. men till och med dom mötena var grå där dom kunde ha gjort dom myyyycket mer intrressanta, eller åtminstonde lite färggladare!

HowWereISupposedToKnowWeWereRelated

Kategori: Mina Äventyr

Åt just upp KinderÄgget som jag fått av påskharen, MUMS<3 Dock så var innehåller skiiit, hade förväntat mig ett byggäventyr men neeej. istället får jag 2st samlarfigurer.. vad tusan använder man dom till.. Samling? skulle inte tro det!!! det enda man vill ha från kinderägget är chokladen och ett enminuts tankegång. Som tur är så lyssnade jag på The Baseballs-umbrella då jag öppnade surprisen så jag lyckades behålla mitt goda humör!

Det går inte att ogilla denna version, trust me!

RunningInCirclesEatingMyTailUp

Kategori: MyArt

Hade tråkigt så jag slaffsa fram hundkladden jag visade tidigare från alla andra papper och började sluffsa vidare på den... haha sluffsa!
Hur som helst så kommer jag troligen att göra klart den och här kommer en förtitt på vad jag gjort hittills.
Jag vet att den ser lite sär ut men hunden jag ritar av är sär så tyst :D

Fan vad sugen jag är på grillat idag då och så kan jag inte få det.. INTE OKEJ!

RunningAroundEatingCookiesWithFur

Kategori: Mina Äventyr

Har börjat planera packlistan, vill ju inte glömma nått :)
så har jag min nya resväska att packa i och jag måste säga att den är awesome!
Den är stor och zebramönstrad<3 Vad mer kan man begära?
Här har ni en mätning på snöhöjden...jag är 158cm så ni kan ju räkna hur hög snön är!
Dock så är bilden inte så jätte ny, jag har ju fort. mitt gamla hår på denna bild!
Ett tag så var snön HÖGRE än mig, fatta läskigt det kändes att gå i korridoren omringad av snö..INTE OKEJ! (och nej jag går inte i 9:an utan första året i gymnasietBild)

TalkingMemoriesWithNoMemory

Kategori: MyArt

Okej det vara bara en som undrade..
dock så la jag ju upp bilden igår så jag hade inte så höga förväntningar :D
Original skallen målades av en man vid namn Otto Dix och såhär såg den saken ut!

Denna bild är också målad 08.. så ni kanske förstår varför det är så många fel i bilden..

WellcomeBackMyOldFriend

Kategori: MyArt

Kändes lite dumt med förra inlägget som var.. ja.. ni vet.
Hur som helst så var jag och kollade på gamla bilder och hittade lite gott :)
Här är en bild som jag gjorde 08.. fan vad länge sedan det var va?!?!
Några av er kanske känner igen bilden från en annan konstnärs verk?
tänker inte skriva hans namn här utan ni får tusan ta och fråga om det eftersom jag inga kommentarer fått ännu! Trodde jag hade mer vänner men nähä *snyfft*

FuckThis,I'mGoingHome!

Kategori: MyArt

Har inte rört en penna frivilligt på ett tag nu.. men idag fick jag en plötslig tanke om att prova på lurviga djur.. har bara gjorten skiss hittills men det kanske är början på  en ny start.. :D
Haha, skojjas lite bara.. det är okej att skratta.. så SKRATTA!
förlåt, är lite trött som ni kanske märker, ingen aning varför menmen :/
heheheheeeeheehe... ja, bli rädd!
Borde kanske stänga av datorn känner jag.. men neeeeeee!
DAMNYOULAZYNESS!!! och trötthet..hehe

Okej jag erkänner, detta är ingen skiss för med en skiss så är man serriös..
man ska vara serriös.. hehehheheheheheheTAHA.............OJ
Hur som helst så är detta är en kladd... ritat på ett skrivmaskinspapper.
(jag är för lat/snål/pank för att köpa riktigt ritpapper!)
och JA det blev mycket hehe i detta inlägg, föör mycket.. hehhehehehhheheeheeheehh