Klubbmonster

PainIsArtAndArtIsPain, WhoAreYouToJudgeMyBrain.

FrånDåTillNu

Kategori: Mina Äventyr

Denna perioden för ett år sedan vår otroligt svår, utmanande men lärorik. Hade just sagt upp mig som säljare för Redd Barna, något som jag inte ångrar för en sekund. Men perioden från den uppsägningen och till då jag skulle få ett annat jobb var lång och stressig. Har ingen aning hur många arbetsintervjuer jag gick på eller hur många jobb jag sökte. Hela min tid gick åt att söka jobb. och den ständiga pressen då jag inte fick det. Men jag kämpade på, och det gav utdelning. Nästan 2 månader senare började jag på lager (20.03.2017), men insåg snabbt att det var inget jag ville jobba med resten av livet. Så jag fortsatte söka under tiden jag jobbade där, men denna gången var jag lite mer kräsen. Dock eftersom jag jobbade natt så kunde jag gå hem från lagerjobbet kl.9:00 bara för att ha en intervju 11:00, komma hem och sova 13:30, för att sen stiga upp 19:00 och jobba ännu en natt. Som mest jobbade jag 11 nätter på rad och hade under den tiden 5st intervjuer.
Efter 2 veckors sökande ringde Sonja från Hodejakt1 och undrade om jag ville gå på en intervju hos TDC. Tackade snabbt ja efter att jag läst jobb beskrivningen. Dagen efter gick jag på intervju och någon timma efter den var klar fick jag info att jag fått jobbet. Sa upp min från lagerjobbet så snabbt jag kunde och sen dess har livet bara blivit bättre och bättre.
 
Ja det var svårt! Man var nära på att ge upp av stressen och pressen man satte på sig själv! 
Men känner att all skit jag gick igenom och utstod de 4:a månaderna tog mig dit jag är idag.
Den 1:a februari 2018 fick jag fast anställning på TDC!!! Den känslan då jag skrev på papperna är obeskrivlig. Just nu kännar jag att istället för att gråta över hur svårt livet är, som jag gjorde förra året, så gråter jag nu av lycka över hur bra jag fått det.
 
Läste texten på bilden nedan för ett tag sen. Kände att det passade på mig.
Jag slutade på Xzakt Kundrelationer 18.11.2016. Ca.6månader senare 20.04.2017 började jag på TDC.
 
Livet är det man gör det till! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: